Tuesday, April 6, 2010

BED-HUNTING TOMORROW..yeah~~

bilik pun tiada..bukan lagi bilik..dinding pun belum ada..ada hati mo bed-hunting?
huhuhu..kesian
tapi nda pa..dari tiada kerja..bisuk teda order mo deliver..so sambil dating2 tu bolehla bed-hunting kejap n songket hunting for our wedding..*blushing*
http://emo.huhiho.com

ari tu ada kami sekilas nampak d Karamunsing...thankfully we both like it..nda mo yg fancy2..yg flowery2..yg cravy2 (ada ka perkataan ni?..berukir la!)..mo yg simple,nice n white ( i fancy white a lots!)
tu katil adala lebih kurang macam ni...huhuhu..i loike!!


http://emo.huhiho.com
mahal ka ni aaaaa?

kalau aku banyak duit..aku mo katil cam ni!!
http://emo.huhiho.com


http://emo.huhiho.comtapi kalau dapat katil macam ni..huhu..d katil aku terus sambil pose maut sama laling... haha!!



for nai n her B yang minat gila makan burger tu.. jangan ja beli katil yg macam ni pula aaa..kalau bikin katil tidur kali nda muat ni
tapi untuk love-seat or love-bed or love-nest whatever u call it..bulih ni? *wink wink*

http://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.com


baby~~...kita pigi bed-hunting tomorrow ah?http://emo.huhiho.com

ok sayang... bilang laling tadi~~ yihooo!!


mo 11 tahun suda dating ja malar ni...pic pun antik suda haha!

7 comments:

  1. hahaha mati eh katil burger tu..haddoi..x muat kami lai, maklumlah saiz XS muahaha..

    11tahun tu bikin aku jeles ;p

    ReplyDelete
  2. bukan lagi macam...
    datuk K jua ia atu..datuk Khairul..bulihtah menumpang datin..haha

    ko nda perna jumpa c akai ka?

    ReplyDelete
  3. wah kumis datuk k tu noir...kuakuakua...bah bila majlisnya?

    ReplyDelete
  4. Hoi!!!! mo pingsan sia bah pkir sepa kah tadi!!! adidi MEMENGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG! i miss you... how are you????

    ReplyDelete
  5. yati...kurang asam ba kamu ni...tp nda ba..ensom jua haha

    ReplyDelete
  6. Dianna apa hoi hoi????!!!!!!
    hahaaaa.... BABY DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!
    i missssssssss youuuuuuu tooooooooooo..
    aku sehat...still alive n kickinggg..

    (komen mnunjukkan k excited-an yg amat sgt..haha

    ReplyDelete