Monday, April 5, 2010

rumah kami rubuh!!


http://emo.huhiho.com
huhu kesiannya title aku ni... tapi aku gumbira at the same time sad la..rumah ni almost 30 years aku diami..aiseh..tapi dalam proses demolish n build..buat baru la kononnya...




time gambar ni diambik ialah time first kena roboh..huhu..tapi by the time aku post this entry susah totally demolish n dalam proses pasang besi n all..aku pun nda paham






in the proses tejumpa la satu kayu gelagar (aku pun nda tau apa maksud gelagar dlm B.Melayu ) ada tulis situ 22.03.1958... waaaaa lamanya suda rumah kami ni kan..almost macam merdeka ..52 tahun suda


sekarang ni kami bekampung di dapur..mula2 dapur yg kami renovate dulu...almost adala 2-3 tahun suda..nasib dapur kami luas..bulih juga trep2 living room..n nasib baik jugakla penghuni d rumah kami ni 3 org ja..nda jugak sempit


hmmm..ramai jugak orang yg datang..ada jugak sibuk cari cicak tokek...hmmmmhttp://emo.huhiho.com

3 comments:

  1. hehe adaka sempat cri tokek lagi ?
    lai ada ka ko kasitau aku d sms/ym/shoutbox pasal runtuh nie.. iii sori aa klu aku x terespon ;( finally dpt tinguk rumah ko wlupun dlm keadaan sdg d renovate huhu

    ##verification word: dental HAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  2. haha...sa sa pun ja la nai..
    still can't believe ko kasbiar anak buah cicah ko punya BB huhu!!

    ReplyDelete
  3. x perasan.. tau2 jak sdh d tgn dia, d B halfway down the cup.mo pingsan ko tau!

    ReplyDelete