Sunday, April 25, 2010

MO TINGUK SOKKER SAFARI KONON!



kemarin... sakit ati tu nda juga la...planning 1 week earlier mo tinguk ASTRO SOKKER SAFARI kunun...bukan apa...ada indie bands mo perform n one of them is STONEBAY..founder dia ni one of my college mate back at KIK n one of laling's friends.. laling was former stonebay's band member...dulu time at kk..durang jamming aku pernah juga ikut..almost 11 years ago..time tu suma member's stonebay urg sabah..skrang tinggal c awang ja sabahan..awang a.k.a Ojie.. is one of the people yg terlibat dlm proses peng-kapel-an aku n laling...huhu..that's y aku mo tinguk..! lagi pun lama nda jumpa..n not forgetting STONEBAY's rock!







waaah...kul 2 la ni bertolak p kk dr rumah (laling ambik)..coz the event start 4.30pm..jd cr makan la dulu d karamunsing..pastu p sana la ni...ujan pula renyai2..dr kereta..nampak org2 main futsal..aku pikir mo parking...bilang laling ..mcm nda best..misti bau peluh!...kita jalan2la (hmm....malasku ingau..alasan tu bah)

memang aku sudah jangka..sebelum tu aku suda expect mesti sudahnya kami parking-jumpa awang kejap(punch card)-chow..! ni even worst..parking pun nda sempat bah...huhu..sudala aku gian mo tinguk gig..!

ndatau la tahap anti-sosial laling ni makin menjadi2..bila kawan2 dia call mo bawa lepak..nama aku la yg dijual.. aku di papar ni tempat c memeng..macamla aku marah dia hangout sama member2 dia..n macam la betul dia tempat aku..nda pernah la hampir 11 tahun ni dia tidur d rumah..stay lama2 pun nda pernah kecuali time hariraya ja la..elleh..
time mo antar aku balik smalam dia dpt call from unknown number maybe awang...kali mo jumpa la tu..hmmm tai kantut la dia mo angkat!

AWANG YG ENSOM..huhu


pastu d rumah..BJ(his not-so-little bro) yg jd crew dgn happy dan bangganya bgtau STONEBAY'S F*CKING AWESOME .. n laling dgn selambanya jawap I DON"T GIVE A DAMN...huhu...dptku bayangkan muka cBJ..huahuahua..adaka!
http://emo.huhiho.com



BY THE WAY..KUDOS N CONGRATULATION TO STONEBAY BCOZ AKHIRNYA BERJAYA MENAPAKKAN DIRI D PERSADA SENI TANAHAIR..PROUD OF AWANG OR OJIE OR DENNY OR AWANGKU HUZRIUDDIEN PG MAHMUDIN..mana yg nda kenal stonebay tu..google ka youtube ka..n tune into XFresh FM alwayz....rasa2nya bagus c awang ni masuk AF..manatau buli jd mcm RICH ESTRANGED kan?

No comments:

Post a Comment